Search
Close this search box.
Trommelwasser, Drum washer, spoeler
Instortbunker, Hopper
De-stoner, destoner
Aanvoerlijn
Kanten Middenmeer
Snijwerk Middenmeer
Draaien Middenmeer

Efficiënt aanvoeren.

Vragen over deze machine?
+31 (0)85 212 91 91

Whatsapp Chat
Wij helpen je graag verder! Stuur ons gemakkelijk en snel je vraag via Whatsapp.
Whatsapp Chat
Wij helpen je graag verder! Stuur ons gemakkelijk en snel je vraag via Whatsapp.

Ontvangstbunker

De instortbunker van Pro-Vega, de ‘RB-serie’, is een perfecte oplossing voor het lossen van agrarische producten uit kip- en vrachtwagens en kisten met wortelen, aardappelen, uien, etc. De inrijbreedte kan worden aangepast aan de breedte van een kip- en vrachtwagen. De draaisnelheid van de bodemband wordt geregeld door een frequentieregelaar. De stortbak van Pro-Vega heeft een rubberen transportband met “V-type” aandrijvingen. Als optie zijn er ook andere/bredere bodemmatten te verkrijgen. De bunker kenmerkt zich door het verrijdbare onderstel en aanpasbare bandsnelheid (m.b.v. een frequentieregelaar). Hierdoor is de bunker gemakkelijk verplaatsbaar en volledig af te stellen op basis van het te verwerken product.
De instortbunker van Pro-Vega, de 'RB-serie', is een perfecte oplossing voor het lossen van agrarische producten uit kip- en vrachtwagens en kisten met wortelen, aardappelen, uien, etc. De inrijbreedte kan worden aangepast aan de breedte van een kip- en vrachtwagen. De draaisnelheid van de bodemband wordt geregeld door een frequentieregelaar. De stortbak van Pro-Vega heeft een rubberen transportband met “V-type” aandrijvingen. Als optie zijn er ook andere/bredere bodemmatten te verkrijgen. De bunker kenmerkt zich door het verrijdbare onderstel en aanpasbare bandsnelheid (m.b.v. een frequentieregelaar). Hierdoor is de bunker gemakkelijk verplaatsbaar en volledig af te stellen op basis van het te verwerken product.
Meer lezen Minder
Proces
Aanvoeren
Geschikte producten
Wortelen, aardappelen, rode bieten, kolen, uien, knolselderijen, pastinaken, bloembollen en pioenen.

Specificaties

Klik om te vergroten

Uitbereidingsopties

Op het eindpunt van de bunker kunnen verschillende soorten reinigingsunits worden geplaatst. Dit is mogelijk als een enkele rollenunit, dubbele rollenunit, beide geschikt met RVS en/of kunststofrollen.
Om het product gedoseerd in de volgende toepassing te transporteren kan er een doseerband worden toegepast. Afhankelijk van de kluitsoort en -grootte kunnen er één of meerdere banden worden toegepast.

*Raadpleeg de contactopties voor meer uitbereidingsopties of informatie.

Bedankt voor het versturen van uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mocht het meer dan twee werkdagen duren voordat u een reactie ontvangt, dan raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Deze gegevens zijn op de contactpagina te vinden.

Informatie opvragen