Over VVI

Over ons

Van Velzen Innovation is een Noord – Hollands bedrijf: nuchter, zelfbewust, we doen wat we beloven. We organiseren ons bedrijf, onze processen en onze talenten op zo’n manier dat we in staat zijn topkwaliteit te leveren nationaal en internationaal. Want over kwaliteit verschillen we niet van mening. Continue ontwikkeling, een frisse en kritische blik op ons werk plus de juiste vakmensen op de juiste plek zorgen er voor dat we blijven groeien, onze processen voortdurend blijven optimaliseren en voor iedere opdracht streven naar het beste eindresultaat.

Het team bij van Velzen innovation ontwerpt met de nieuwste software-systemen. U krijgt bij de eerste schetsen al een duidelijke digitale voorstelling van het idee. Naast die moderne ‘tekentafel’ hebben wij ook een eigen werkplaats. Zodat de tekenkamer, mechanica en elektronica naadloos op elkaar aansluiten. Vanuit deze synergie creëren wij technische oplossingen die volledig aansluiten op uw wensen en behoeftes.

Wat kunnen wij voor u doen?

Van Velzen Innovation is actief in uiteenlopende bedrijfstakken, maar vooral in de groente verwerkende industrie. De door ons ontwikkelde machines worden in serie geproduceerd, maar het komt meer voor dat we van een speciaal oplossing enkel stuk maken. Heeft u een uitdaging en bent u geïnteresseerd in onze ideeën en oplossingen? Wij gaan graag met u in gesprek!