Search
Close this search box.
Trommelwasser, Drum washer, spoeler
Instortbunker, Hopper
De-stoner, destoner
Aanvoerlijn
Kanten Middenmeer
Snijwerk Middenmeer
Draaien Middenmeer

Efficiënt kisten afvullen.

Vragen over deze machine?
+31 (0)85 212 91 91

Whatsapp Chat
Wij helpen je graag verder! Stuur ons gemakkelijk en snel je vraag via Whatsapp.
Whatsapp Chat
Wij helpen je graag verder! Stuur ons gemakkelijk en snel je vraag via Whatsapp.
De automatische kistenvuller van Pro-Vega (NSP-serie) is een ideale oplossing voor het afvullen van kisten. Het product wordt via een transportband aangevoerd. De kisten kunnen worden geplaatst aan de linker- en rechterzijde. Het plateau onder de kist brengt de kist onder een hoek, hiermee wordt de valhoogte van het product in de kist geminimaliseerd. Gedurende het afvullen van de kist kantelt het plateau terug naar de begin positie en beweegt de transportband van het eind naar het begin van de kist. Op deze manier kan worden gegarandeerd dat de kist egaal en efficiënt wordt afgevuld. Na het afvullen van een kist verandert de transportband van draairichting en begint de machine met afvullen van de andere kist. Op dit moment kan de afgevulde kist worden weggehaald en vervangen voor een nieuwe lege kist. De standaard uitvoering van de kistenvuller kan een capaciteit van tussen de 35 – 40 ton/uur behalen. De volledige besturing van de machine kan middels een bedieningspaneel aan de zijkant worden geregeld.
De automatische kistenvuller van Pro-Vega (NSP-serie) is een ideale oplossing voor het afvullen van kisten. Het product wordt via een transportband aangevoerd. De kisten kunnen worden geplaatst aan de linker- en rechterzijde. Het plateau onder de kist brengt de kist onder een hoek, hiermee wordt de valhoogte van het product in de kist geminimaliseerd. Gedurende het afvullen van de kist kantelt het plateau terug naar de begin positie en beweegt de transportband van het eind naar het begin van de kist. Op deze manier kan worden gegarandeerd dat de kist egaal en efficiënt wordt afgevuld. Na het afvullen van een kist verandert de transportband van draairichting en begint de machine met afvullen van de andere kist. Op dit moment kan de afgevulde kist worden weggehaald en vervangen voor een nieuwe lege kist. De standaard uitvoering van de kistenvuller kan een capaciteit van tussen de 35 - 40 ton/uur behalen. De volledige besturing van de machine kan middels een bedieningspaneel aan de zijkant worden geregeld.
Meer lezen Minder
Proces
Afvullen
Geschikte producten
(kuubs-)kisten

Specificaties

Klik om te vergroten

Uitbereidingsopties

Afhankelijk van de productstroomgrootte kan de transportband worden uitgevoerd in een breedte va 60 cm of 80 cm.
De kistenvuller is geschikt om verschillende maten kisten af te vullen. Binnen de standaard uitvoering van de machine zijn dit de volgende kisten: 1600x1200x1000, 1600x1200x1230 en 2000x1200x1250 mm. (Lengte/breedte/hoogte). Valt uw kistmaat buiten deze afmetingen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
De kistenvuller is ook beschikbaar in een bloembollen-variant. Deze is geoptimaliseerd voor kleinere kisten en voorzien van een transportband met verschillende ‘afvulstanden’. Deze kan in de x- en y-richting bewegen om zo efficiënt mogelijk te kunnen afvullen.
De kistenvuller kan worden uitgevoerd in gespoten staal of volledig RVS.

*Raadpleeg de contactopties voor meer uitbereidingsopties of informatie.

Bedankt voor het versturen van uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mocht het meer dan twee werkdagen duren voordat u een reactie ontvangt, dan raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Deze gegevens zijn op de contactpagina te vinden.

Informatie opvragen