Trommelwasser, Drum washer, spoeler
Instortbunker, Hopper
De-stoner, destoner
Aanvoerlijn
Kanten Middenmeer
Snijwerk Middenmeer
Draaien Middenmeer

Verticaal transport.

Vragen over deze machine?
+31 (0)85 212 91 91

Whatsapp Chat
Wij helpen je graag verder! Stuur ons gemakkelijk en snel je vraag via Whatsapp.
Whatsapp Chat
Wij helpen je graag verder! Stuur ons gemakkelijk en snel je vraag via Whatsapp.
De elevator van Pro-Vega (PD-serie) is ontworpen om verschillen tussen de in- en uitvoerhoogtes van machines in verwerkingslijnen gelijk te trekken. De elevator is voorzien van een PVC transportband maar is ook beschikbaar in andere uitvoeringen zoals rubber of voedselveilig FDA. Om het product omhoog te kunnen transporteren wordt de transportband voorzien van ‘meenemers’. Dit zijn opstaande randen van maximaal 150 mm hoog die groepen uit de productstroom meenemen. De elevatoren kunnen in uitgevoerd worden in verschillende hoeken om in allerlei situaties te kunnen worden toegepast.
De elevator van Pro-Vega (PD-serie) is ontworpen om verschillen tussen de in- en uitvoerhoogtes van machines in verwerkingslijnen gelijk te trekken. De elevator is voorzien van een PVC transportband maar is ook beschikbaar in andere uitvoeringen zoals rubber of voedselveilig FDA. Om het product omhoog te kunnen transporteren wordt de transportband voorzien van 'meenemers'. Dit zijn opstaande randen van maximaal 150 mm hoog die groepen uit de productstroom meenemen. De elevatoren kunnen in uitgevoerd worden in verschillende hoeken om in allerlei situaties te kunnen worden toegepast.
Meer lezen Minder
Proces
Transporteren
Geschikte producten
Wortelen, aardappelen, rode bieten, kolen, uien, knolselderijen, pastinaken, bloembollen en pioenen.

Specificaties

Klik om te vergroten

Bedankt voor het versturen van uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mocht het meer dan twee werkdagen duren voordat u een reactie ontvangt, dan raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Deze gegevens zijn op de contactpagina te vinden.

Informatie opvragen